logo print

laatste nieuws

Programma Givers

Dag lieve givertjes, we zullen jullie warm maken voor de komende maanden …

Zondag 3 maart (9:30-12:30)
Haal die pruiken en nepsnorren maar al boven, want stiekem hebben we allemaal wel al eens nagedacht hoe het moet zijn om door het leven te gaan als het andere geslacht. Wel dit is je kans! Meisjes komen als jongens en jongens komen als meisje verkleed. Let the battle of the genders begin!

Vrijdag 8 maart (19:00-21:00)
Je mag zeggen wat je wilt, maar je kan geen winter voorbij laten gaan zonder geschaatst te hebben. Om dit te verzekeren, gaan wij vandaag discoschaatsen. Hiervoor moet je wel enkele dingen bij hebben: je ID-kaart, €5 en handschoenen. We spreken aan de poly af om 18u40 om samen te fietsen. Voor de anderen wachten we op de parking van het ijsstadion om 19u in Wilrijk.

Zaterdag 16 maart (21:00-22:00)
Boogie wonderland - earth wind and fire, 1999 – Prince, Heart of glass – Blondie , …
Schaaf jullie disco-muziek-kennis maar al bij, want wij gaan een bangelijk givercafé organiseren vanavond. Nodig al jullie vriendjes zeker uit.(Meer info volgt)

Zondag 17 maart (9:30-12:30) + opkuis!
Leiding who?! Vandaag komen andere leiding onze plaats innemen. Goed luisteren hé Wij gaan ook na de vergadering de poly opkuisen !! Hoe sneller jullie dit doen, hoe sneller jullie naar huis kunnen.

Zondag 24 maart (9:30-12:30)
Waarom dat gezelschapspelletjes geen gezelligschapspelletjes noemen zullen we nooit begrijpen. Maar toch gaan wij er een gezellige vergadering van maken. Breng allemaal jullie favoriete gezelschapspelletjes mee.

Zondag 31 maart (9:30-12:30)
De leiding is op FunWeekend, dus geen vergadering dit weekend.

Zondag 7 april (9:30-12:30)
We weten dat jullie graag keukenprinsesjes uithangen. Breng daarom allemaal een snijplankje, een scherp mesje en € 3 mee. Hopelijk hebben jullie al veel honger en goeie recepten in gedachten, want deze keer zullen het geen pannenkoeken uit een pakje zijn.

Zondag 14 april (9:30-12:30)
Aangezien dat een groot deel van jullie op vakantie is, doen wij geen vergadering dit weekend.

Vrijdag 19 april (18:30-21:30)
Leonardo da Vinci maakte er zelfs een schilderij van en in de bijbel werd er een verhaal over geschreven. Jaja, je leest het goed wij gaan een laatste avondmaal maken. Het zal hoogstwaarschijnlijk niet aflopen zoals in de bijbel beschreven, want wij gaan het wel LIT maken. Koken is spijtig genoeg niet gratis dus wij vragen een kleine bijdragen van € 3 voor het bereiden van zo’n hoogstaand avondmaal. Laat voor 14 april weten of je er bij kan zijn of niet.

Zondag 28 april (9:30-12:30)
Het is vandaag de 10 Miles en wij gaan hier werken om een centje bij te verdienen. Dit is voor alle givers die +16 jaar zijn, dus voor de andere is het vandaag geen vergadering. En aan iedereen die meeloopt … SUCCES !!(Meer info volgt)

Hopelijk hebben jullie er even veel zin als ons. Blijf ook zeker de Instagram en Facebookpagina van de givers volgen.

Wout, Lieselotte en Marjolein

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten