logo print

laatste nieuws

Programma Givers

Dag givertjes! Het nieuwe scoutsjaar met jullie nieuwe leiding zal van start gaan met uiteraard een topprogramma voor deze maand. Wij kijken er alvast naar uit!!!

zondag 30 september: 9u30 – 12u30

Om het nieuwe jaar goed in te zetten, mogen jullie vandaag allemaal jullie vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Daarnaast gaan we elkaar allemaal beter leren kennen met goede klassieke kennismakingsspelletjes.

zondag 7 oktober: 9u30 – 12u30

Vandaag staat er een zot bosspel op het programma. Onder het motto valsspelen is ook spelen is het aan jullie om te laten zien wie de beste giver is! Het zal dus een vergadering vol bedrog, plezier en zottigheid zijn.

zondag 14 oktober: 9u30 - 12u30

*1, 2, 3, 4, hup naar achter, hup naar voor. 1, 2, 3, 4, even rusten en dan weer door* Het wordt een vergadering vol met inspanning vandaag want het zijn de grote giverspelen! Wat heb je nodig; goede moed, een zotte sport-outfit en veeeel goesting!

zondag 21 oktober: 9u30 – 15u30

We gaan op tocht vandaag! Dus smeer die benen maar goed in, want we zullen heel Antwerpen afstappen ;) Wat mag je zeker niet vergeten is een lunchpakket, stapschoenen en kledij naargelang het weer.

zondag 28 oktober: 9u30 – 12u30

Haal die restjes verf en je vuile kleren alvast maar uit de kast want we gaan vandaag ons lokaal wat oppimpen. Neem zeker penselen, veel inspiratie, oude verf en kledij die vuil mag worden mee.

Dit wordt het dan voor de eerste maand! Wij hebben er alvast zin in een stevige linker en drie dikke kussen xoxo

Lieselotte, Wout en Marjolein

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten