logo print

laatste nieuws

Programma Givers

Amai, we zijn al weer aanbeland bij het laatste boekje voor het kamp. Dus laten we er ook deze keer weer een lap op geven, zodat we hele- maal klaar zijn voor het kamp.

zondag 2 mei: 9u30 – 12u30
Wie zegt scouts zegt sjorren, wie zegt sjorren zegt giver leider Jef! (da hoopt hij toch) Vandaag leren we jullie de kneepjes van het vak en frissen we jullie skills nog eens op. Na vandaag zijn jullie weer 100 % echte scout dus zie  dat  je er bij bent ! (Ik weet het dit tekstje heeft al een paar keer in het boekje ge- staan, maar deze keer zal het er hopelijk wel van komen)

zondag 9 mei: 9u30 - 12u30
Met het (hopelijk) mooie lente weer, trekken we nog eens de stad in voor en goed stadsspel. We verzamelen aan de scouts, dus breng ze- ker je fiets mee.

zondag 16 mei: 9u30 - 12u30
Het kamp komt er bijna aan, maar er is nog altijd die ene vraag: Wat zou het thema dit jaar toch zijn? Wij weten het al. Als gij het ook wilt weten, dan moet je zeker komen.
Na deze vergadering is het kampnamiddag. Meer informatie kan je vin- den in het voorwoord.

zondag 23 mei; 9u30 – 12u30
Meisjes of jongens, Mannen of vrouwen. Wie is nu het sterkste ge- slacht? Dat komen we vandaag te weten in de ultieme Battle of the Sexes. Kom dus zeker je geslacht vertegenwoordigen zo dat we voor eens voor altijd dit debat kunnen sluiten.

vrijdag 28 mei: 19u00 – 21u00
Of je nu een echte monopolymeester bent, het hele spel domineert in Uno of toch eerder een echte schaakkoning bent, je kan het vanavond bewijzen. Breng je favoriete gezelschapsspel mee, want we spelen ze vanavond allemaal.

vrijdag 4 juni : 19u00 - 21u00
“A martini, shaken not stirred” is wat James Bond bestelde in de film Casino Royal. Wij gaan het vanavond ook zo chique doen op onze ca- sinoavond. Haal dus je beste pokerface boven en may the best man/ woman win! (Je beste Bond outfit boven halen is uiteraard toegestaan)

vrijdag 11 juni : 19u00 - 21u00
Nu de examens bezig zijn en het zomers heet begint te worden, is het hoog tijd om eens goed af te koelen. Trek dus zeker kleren aan die nat mogen worden, want vandaag zijn het waterspelletjes.

vrijdag 18 juni : 19u00 - 21u00
Zoals jullie ongetwijfeld wel weten kunnen examens zeer stresserend zijn. Dus om al die stress uit ons lijf te krijgen gaan we ons vanavond eens goed afreageren. Kom dus zeker eens van achter je boeken en naar de scouts.

zaterdag 26 juni : 19u00 - 21u00
Omdat het de laatste keer voor het kamp is dat we nog eens samen komen, schuiven we met zen allen nog eens aan tafel. Je hoeft thuis dus nog niet te eten. Breng zeker ook 3 euro mee.

Dat was het dan weer voor deze twee maanden. De volgende keer dat we elkaar zien zal het dus op kamp zijn. Wij kijken er alvast naar uit.
Ne stevige linker Sam, Wouter, Jef, Rik

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten