logo print

laatste nieuws

Programma Givers

Dag givertjes, het einde is in zicht :( Nog twee maanden en dan trekken wij op een überfantastisch kamp naar het verre buitenland! Voor de komende twee maanden hebben we nog enkele topvergaderingen in petto! Jullie en Lieselotte hebben examens dus daar passen we ons ook aan aan ;)

Zondag 5 mei—geen vergadering Dit weekend is het geen vergadering omdat de leiding druk in de weer is met centjes te verdienen op de Spartacus Run. Maar niet getreurd want volgende week zijn we weer herenigd. Tot volgende week!

Zondag 12 mei—9u30 ~ 12u30 + namiddag Straks is het kampnamiddag en krijgen jullie alle info over het kamp!!! #spannend Maar natuurlijk gaan wij niet zomaar verklappen wat het thema is, waar we naartoe gaan enzovoort. Dat mogen jullie zelf ontdekken vandaag in het ontdek-het-kampthema-spel!! Met hoe meer jullie zijn, hoe groter de kans dat het je ontdekt. Nadien kan je op de kampnamiddag ook nog iets eten en drinken.

Zaterdag 18 mei—meer info volgt Vanavond gaan we kokerellen voor de scouts, want het is namelijk onze eetavond. Hou de avond zeker vrij! Meer info volgt zeker nog ;) Nodig zeker wel alvast jullie vrienden en vriendinnen uit!

Zondag 26 mei—11u30~… Vandaag spreken we om 11u30 af aan ons lokaal met de fiets. Vandaar trekken we naar een park om gezellig te picknicken! Neem allemaal iets lekkers mee om te eten en eventueel ook iets om ons nog te amuseren na het eten. (Laat dus ook weten of je komt en wat je meeneemt.) Wij voorzien stokbrood en drinken. Je mag zelf kiezen wanneer je terug huiswaarts keert.

Zondag 2 juni—9u30 ~ 12u30 Met het kamp in aanzicht is het natuurlijk nodig om alle sjor-, vuur– en tenttechnieken nog eens op te frissen. Vandaag is dat dus de ideale moment! We gaan nog eens goed herhalen hoe alles in elkaar stak en dan mogen jullie afsluiten met een bouwsel van formaat!

Vrijdag 7 juni—19u30 ~22u Aangezien het eerder zo’n succes was, houden we terug een heuse WII-vergadering! Wat heb je nodig om hier mee een topavond van te maken? Eigenlijk totaal niet veel; je goed humeur, veel goesting en je favoriete WII-spelletjes. Je mag ook je Nintendo meenemen, mocht je dat hebben ;) Wij zorgen terug voor sfeer en hapjes.

Vrijdag 14 juni—19u30 ~ 21u30 Nu jullie volop in de examens zitten, is een beetje afkoeling nodig. Vandaag hebben wij een afreageervergadering voor jullie klaarstaan zodat je alle frustraties en energie kwijt kan! Als de weergoden ons belonen met aangenaam weer dan mag je zwemgerief en materiaal voor watergevecht meenemen.

Vrijdag 21 juni—19u ~ 22u Een laatste ontspanning naar aanloop van de laatste examens die in zicht zijn met een rustige filmavond. Neem je favoriete film mee en ook een snackje en/of drinkje om te delen.

Zondag 30 juni—19u ~… Op de vooravond van ons kamp moet natuurlijk ook jullie gerief mee. We spreken om 19u af aan de speeltuinkant om de zakken en tenten in te laden. Met hoe meer jullie zijn, hoe sneller het zal gaan! ;)

Zo, dit zijn de laatste twee maanden. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons!!! Een stevige linker Marjolein, Wout en Lieselotte

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten