logo print

laatste nieuws

Programma Givers

Zaterdag 6 januari 2018 19.00-21.30u 

Gelukkig nieuwjaar!!!! Omdat we allemaal nog stiekem een beet-je moe zijn van de feesten en het goede eten, houden we het vandaag gezellig en rustig. Haal de innerlijke cinefiel naar boven en neem jullie meest geprefereerde cinematografisch pronkstuk mee. Ook een dekentje kan handig zijn, aangezien lang stilzitten en naar een film kijken al eens frisjes kan worden. 

Zaterdag 13 januari 2018 19.00-21.30u 

Haal jullie strakke pakken en grote brieven maar boven van-avond. Ook een pokerface, een scherpe geest en een vlugge hand zullen van pas komen. Kaarten en pokerchips zullen in het rond vliegen terwijl jullie geluk op de proef gesteld wordt. Knokke zal jaloers zijn op het goketablissement dat ons lokaal vanavond zal worden. 

Zaterdag 20 januari 2018 19.00-21.30 

Om alle eenzame giverhartjes wat te verwarmen op deze koude dagen helpen we de liefde vandaag een handje. Dus vergeet even die tinderaccountjes en kom jullie kans wagen op onze blind date avond. De perfecte gelegenheid om die al dan niet stiekeme crush aan de haak te slaan of om aan de haak gesla-gen te worden. 

Vrijdag 26 januari 2018 19.00-21.30u 

Met behulp van handen en voeten zullen we ons vandaag naar hogere sferen tillen. Neem zeker je fiets, binnensportschoenen, comfortabele sportkleren en 7 geldstukken mee. Vanavond gaan we klimmen in klimzaal blok. 

Zondag 4 Februari 2018 9.30-12.30u 

Nu die zware examenmaand voor jullie leiding voorbij is, gaan we ons nog eens vermaken op een zondagochtend. Hoe kunnen we de terugkeer van zondag nu beter vieren dan met een rasecht bosspel. Haal dus zeker de handschoentjes en sjaals boven, want we begeven ons heel de ochtend in het Wilrijkse groen. 

Zaterdag 10 februari 2018 – 

Eindelijk is het daar, ons langverwachte givercafé. Deze avond organiseren we zelf een topavondje ten voordele van ons kamp. Meer info wordt nog met jullie besproken. 

Zondag 18 februari 2018 9.30-13.30u 

Omdat spelletjes spelen op de parking niet aan ons besteed is trekken we vandaag naar het stad. Voor één keer wordt jullie smartphone getolereerd en is deze zelfs broodnodig. Dit beloofd een spannend stadspel te worden. 

23/2-25/2 

Groepsweekend!!!! Tijd om aan iedereen te tonen dat de givers de tak met de meeste sfeer is. Aanwezig zijn is dus de bood-schap. Meer info volgt nog. 

Een stevige linker, 

Sofie, Quinten en Seppe 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten