Programma Jonggivers

Ewa boyz and galz, Het is alweer mei, dus we kunnen ein-de-lijk beginnen aftellen naar ons kamp, spanneuuund…. Ook voor de laatste 2 maanden heeft jullie allerliefste leiding weer een gevarieerd programma gefikst! Hopelijk komen jullie met velen (we spreken voor de avondvergaderingen altijd af aan de lokalen van de Gebroeders de Wachterstraat)

Zondag 5 mei: 9.30-12.30 Vandaag trekken we met de fiets naar Antwerpen om het stad onveilig te maken. Neem dus zeker je fiets mee en bereid je voor op een super awesome stadsspel! Be there or be marginal

Zondag 12 mei: 9.30-12.30 Jullie zijn waarschijnlijk allemaal suuuuper benieuwd naar het kampthema, de kamplocatie enzovoort… Vandaag kunnen jullie dit allemaal te weten komen. Jullie krijgen ook de kampuitnodiging, heeel belangrijke vergadering, zeker komen dus!

Zondag 19 mei: 9.30-12.30 Deze vergadering is een beetje anders dan normaal. Vandaag moeten jongens verkleed komen als meisjes en omgekeerd. Hoe alles zal verlopen ontdek je pas tijdens de vergadering zelf. Belangrijk is wel dat je goed verkleed bent, dat zal in jouw voordeel zijn!

Zondag 26 mei: 9.30-12.30 Binnen een dikke maand vertrekken we op kamp. Aangezien we dit jaar nog niet hebben gesjord of tenten hebben opgezet, moeten we dit dringend eens oefenen. Laat jullie linkerhanden thuis en zoek alvast een ‘how to’ filmpje op, want we gaan hard werken.

Vrijdag 31 mei: 19.30-21.30 Vanavond doen we het lekker rustig aan. We gaan een rustige avondwandeling maken. Zo kan iedereen nog even ontspannen voor die stomme examens er weer aankomen. Be there voor litte chillsessies onderweg

Vrijdag 7 juni: 19.30-22.00 De examens zijn weer begonnen, dus dat betekent filmvergadering! Neem allemaal snacks, drankje en een film mee en dan gaan we met z’n allen eens lekker niks doen op vrijdagavond! Reminder: neem zeker een film mee, want als niemand dit doet, kunnen we geen film kijken. Vrijdag 14 juni: 19.30-21.30 Zijn jullie die rotexamens ook zo beu? Kom dan zeker naar de scouts om je eens goed af te reageren. Alles kan en mag, blijf dus zeeeker niet achter die suffe bureau zitten (of laten we eerlijk zijn, voor de tv hangen) en kom je mee afreageren.

Vrijdag 21 juni: 19.30-21.30 Vandaag opnieuw litte chillsessies, deze keer in het park. We gaan gewoon rustig spelletjes spelen en wat uitrusten in het zonnetje. Je mag een frisbee, bal, diabolo, etc. meenemen, de leiding zorgt voor een spelletje kubb.

Vrijdag 28 juni: 18.30-22.00 Laatste vergadering voor het kamp guys!!!!!!! We sluiten het jaar af met een goeie barbecue. Neem allemaal €2 mee, en een vleesje (of meerdere) naar keuze. Zo kunnen we ons topjaar toch in schoonheid afsluiten.

Zo, dit was het dan weer. Het laatste boekje voor de zomervakantie is een feit, nu kunnen we integraal beginnen aftellen naar het scoutskamp. Stevige linker en dikke kussen van jullie allerliefste leiding, Sofie, Elias en Kirsten