logo print

laatste nieuws

Programma Jonggivers

Ho, ho, ho liefste jogi's!
De feesten zijn allemaal achter de rug, en wij hebben heel veel zin ineen nieuw jaar. We hebben de volgende twee maanden dan ook weer een heel leuk programma voor jullie in petto! In januari heeft jullie liefste leiding examens, dus daarom zijn het avondvergaderingen. We spreken altijd af aan de lokalen in de Gebroeders de Wachterstraat. Vanaf februari spreken we weer op zondag af. Wij hebben er alvast kei veel goesting in, hopelijk jullie ook!

Vrijdag 4 januari (19:30-22:00)
Na al die vermoeiende feesten heeft iedereen toch wel nood aan een chill avondje hé! Daarom doen we vanavond een filmavond. Neem allemaal jullie leukste films mee, zodat we samen kunnen kiezen welke we gaan zien. Je mag ook zeker snacks meenemen!

Vrijdag 11 januari (19:30-22:00)
In de disco, wohowo, gaan we schaatsen, wohowo!!!! Jaja, we gaan discoschaatsen! Neem allemaal €8, je ID-kaart en handschoenen mee. We spreken aan de schaatsbaan (Moerelei 119-121) af om 19.30, maar de leiding vertrekt om 19.15 met de fiets aan de Gebroeders de Wachterstraat. Al degenen die willen mogen meefietsen! Om 22u vertrekken we terug naar de scouts, je mag ook rechtstreeks naar huis gaan. 

Vrijdag 18 januari (19:30-21:30)
We spelen een spel vanavond! Neem je leukste gezelschapsspel mee, bedenk alvast enkele manieren om vals te spelen (of om te winnen ) en kom gezellig mee spelletjes spelen! Misschien kan je wel enkele trucjes van Elias leren¼

Vrijdag 25 januari (19:30-21:30)
Wie is de gamemaster van de jonggivers? Jaja, je leest het goed. Vandaag is het gamevergadering. Jullie mogen allemaal jullie leukste wii/playstationspelletjes meenemen. Oefening baart kunst, bereid je goed voor zodat je de leiding kan verslaan.

Vrijdag 1 februari (19:30-21:30)
Wist je dat Donald Duckstrips in Finland verboden zijn omdat hij geen broek draagt? Jullie weten ongetwijfeld ook dat een worm maar liefst tien harten heeft, en dat olifanten de enige dieren zijn die niet kunnen springen. Als je dit niet wist, slaag je maar beter enkele encyclopedieën open, want vanavond gaan we quizzen!

Zondag 10 februari
Joepiejajeej, vandaag is het groepsactiviteit! Meer info volgt nog.

Zondag 17 februari (9:30-12:30)
Omdat jullie, als kritische jogi's, zagen dat het lokaal niet helemaal tot in de puntjes afgewerkt is, gaan we dat vandaag eindelijk eens deftig doen. Neem restjes verf en verfborstels mee, of andere leuke versiering om ons lokaal lit te maken!

Zondag 24 februari:
De leiding organiseert een feestje dit weekend, dus er is jammer genoeg geen vergadering.

Dikke kerst- en nieuwjaarsknuffels van jullie liefste kapoenen,

Sofie, Elias en Kirsten

 

 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten