Programma Jonggivers

Liefste jogi’s,

De lente is eindelijk weer in het land, wij hebben met kei veel goesting weer een nieuw programma gemaakt. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als ons!

Weekend van 1-3 maart
We gaan weer op weekend! Meer info volgt snel.

Zondag 10 maart (9:30-12:30)
Rol alvast jullie pijltjes, bedenk aanvalsstrategieën en zet je fiets al klaar, want vandaag gaan we weer klakkebuizen!!!! Neem allemaal een klakkebuis, bril en je fiets mee. Het is handig als je enkele pijltjes op voorhand rolt, maar we rollen er ook nog voor we beginnen met spelen.

Zondag 17 maart (9:30-12:30)
Vandaag zullen jullie je allerliefste leiding voor 1 vergadering moeten missen want het is leidingswissel. Geen nood, dit is gelukkig maar voor 1 vergadering. Volgende week staan wij terug voor jullie klaar.

Zondag 24 maart (10:00-16:00)
Haal de enige echte Jeroen Meus in je naar boven, want vandaag gaan we koken! Neem allemaal een mesje, snijplankje en 1 ingrediënt van thuis mee. Daarmee kunnen we dan improviseren wat we gaan koken!

Zondag 31 maart (9:30-12:30)
Helaas is er vandaag geen vergadering want de leiding is op weekend.

Zondag 7 april (9:30-12:30)
Trek je nette uniform aan, oefen je mooiste lach voor de spiegel en ga misschien nog eens in de douche voor de scouts want vandaag verkopen we paaseitjes! Hoe meer we verkopen, hoe meer centjes voor het kamp we hebben dus kom zeker allemaal met jullie schattige gezichtjes naar de scouts!

Zondag 14 april (9:30-12:30)
Geen vergadering want het is paasvakantie.

Zondag 21 april (9:30-12:30)
Het is Pasen dus we spelen een supercool paasspel! Om te ontdekken wie, wat, waar en hoe moet je zeker komen. Ik kan jullie alvast verklappen dat het supercool gaat zijn!

Zondag 28 april (9:30-12:30)
Geen vergadering, de leiding gaat vandaag werken op de 10 miles.

Zo, dit was het weer, we rekenen op een grote opkomst! Dikke kusjes en knuffels,

Sofie, Elias en Kirsten