Programma Jonggivers

HEYOOOOOOOOOOO JOGI’S!!!!!!!

Voor de eerste maand van het nieuwe scoutsjaar heeft jullie gloednieuwe, supercoole leiding een übermegafantastisch programma! Be there elke zondag, want het wordt sowieso awesome.

Zondag 30 september 9.30-12.30:

Heuh, wie is die nieuwe leiding? Ze zien er wel cool uit... En die eerstejaars, ik ben de namen alweer vergeten, woepsie! Vandaag doen we een kennismakingsvergadering om elkaar te leren kennen.

Zondag 7 oktober 9.30-12.30:

1, 2, 3, 4 hup naar achter, hup naar voor. 1, 2, 3, 4 even rusten, dan weer door... Ja zeker wel! Vandaag kunnen jullie indruk maken op jullie nieuwe leiding door gewoon kei hard mee te sporten! Doe allemaal jullie leukste sportoutfit aan, want het wordt heftig!

Zondag 14 oktober 9.30-12.30:

Denk deze week niet te hard na op school, want jullie gaan je slimme koppie nodig hebben op de scouts om tactieken voor het bosspel te bedenken. (of was het nu toch om vals te spelen???) NEEM ZEKER ALLEMAAL EEN FIETS MEE, zodat we eens wat verder kunnen gaan dan het Hof van Mols.

Zondag 21 oktober 9.30-12.30:

Hopelijk zijn jullie een beetje handig, en knoeien jullie niet te hard in de keuken want we verwachten sterrenchefs in de keuken! Neem zeker een mesje, snijplankje en €2 mee. De echten onder ons mogen na tuurlijk ook hun koksmuts meenemen hé.

Vrijdag 26 oktober: weekend

OMG YESSSSS, we gaan op weekeeeeend!!!! Meer info volgt snel, zie dat jullie zeker meekunnen want it’s gonna be lit. Dit was het voor de eerste maand, het begin van een fantastisch jaar!!!

Stevige linker,

Sofie, Elias en Kirsten