Programma Jonggivers

Dag allerliefste jonggivertjes <3
Het einde van het jaar is alweer in zicht :( maar niet getreurd, want dit kan maar één ding betekenen……. Dat er nog twee supertoffe maan- den aankomen! En daarna volgt uiteraard hét hoogtepunt van het jaar; het kamppppppp! :)
Maar first things first, hierbij het programma van de laatste twee top- maanden!

zondag 2 mei: 9u30 – 12u30
Wat hebben we dit jaar nog niet gedaan en is een echte klassieker? Wat is nu echt super typisch om op de scouts te doen? Wat kan er nu echt niet ontbreken aan een scoutsjaar? Mmmmmmmh… Een bosspel uiteraard! Vandaag zullen jullie moeten nadenken, kopen, verkopen, (vals)spelen… Wie kan er vandaag bewijzen dat ze de uiltieme bos- spelmaster zijn?

zondag 9 mei: 9u30 - 14u00
Doe je stevig stapschoenen al maar aan want we trekken op tocht de- ze vergadering! Om te zien dat jullie beentjes in petto hebben gaan we een mooie wandeling in de buurt doen. Neem dus zeker genoeg wa- ter, een lunchpakket, aangepaste kledij en je goed humeur mee! :D Want we gaan vandaag al eens oefenen voor tweedaagse ;)))))

zondag 16 mei: 9u30 - 12u30
Na de vergadering vandaag is het de befaamde kampnamiddag! Dan zullen jullie eindelijk weten waar we op kamp gaan en wat het kamp- thema is.
Uiteraard doen we dit niet zomaar cadeau en zullen jullie de kampuit- nodigingen moeten verdienen vandaag! Lukt het jullie om de leiding te verslaan of zijn jullie gedoemd tot  eeuwig  mislukken? Only time will tell ;)

zondag 23 mei; 9u30 – 12u30
Vandaag gaan we een spel spelen dat jullie volgens ons nog noooooit gespeeld hebben. We gaan er ook nog niet teveel over verklappen, maar het belooft wel een knaller *hihi* te worden!
Het enige dat je vandaag nodig hebt, is je fiets, een oude kousen- broek of panty en een oude zwarte T-shirt.

zondag 30 mei: 9u30 - 12u30
Eén, twee, drie, vier! Hup naar achter, hup naar voor!
Vandaag gaan we onze spieren plezieren met allerlei leuke sportactivi- teiten. Doe je zotste sportoutfit aan, stretch in de ochtend, vul je mooi- ste drinkbus en vergeet je zweetbandjes niet.

zaterdag 5 juni; 19u00 - 21u30
De examens beginnen te naderen of zijn gewoon bij sommigen al be- zig en dat vraagt maar om één ding; eens goed ontspannen! We zullen daarom Kinepolis on Tour, maar dan op de scouts organiseren. Neem allemaal je favoriete film, een knus dekentje en wat snacks en drinken mee.

zaterdag 12 juni; 19u00 - 21u00
Ondertussen zijn we die examens al helemaal beu en willen we ons eens goed afreageren. Vandaag schreeuwen, lopen, sjotten, spelen, roepen… we al onze frustratie eruit.

zaterdag 19 juni: 19u00 – 21u00
De examens beginnen op hun einde te komen en we voelen ons moe. Iedereen heeft nood aan een avondje rust en niet moeten nadenken. We zullen vanavond samen knus ontspannen met gezelschapspelle- tjes. Neem allemaal veel goesting en je favoriete gezelschapspel mee.

zondag 27 juni: 9u30 – 12u30
De zon straalt, de temperaturen stijgen, de eerste zomergeuren komen op, de honger naar kamp begint te knorren…
Vandaag gaan we eens profiteren van het goede weer met een water- spelletjesvergadering! Vergeet geen handdoek en doe je zwembroek of badpak maar aan onder dat uniform, want jullie zullen het nodig hebben. Wie een waterpistool heeft mag deze ook meenemen. ;)

Dit is hoe mei en juni er zullen uitzien. Wij hopen alvast op maanden vol zonneschijn, lachende gezichtjes, spel en plezier en nog zoveel meer!
xoxo en een stevige linker (elleboog) Joos, Wout en Marjolein