logo print

laatste nieuws

Programma Kapoenen

Het is weer tijd voor de leiding om zich binnenkort tussen de boeken te zetten en te blokken voor de examen. Daarom gaan we in juni weer avondvergaderingen houden op vrijdag. Het is al wat warmer en de  zon blijft langer op dus het worden zeker en vast gezellige vergaderin- gen!

Hierbij het programma voor mei en juni

zondag 2 mei: 9u30 – 12u30
Vandaag mogen jullie nogmaals aan de leiding bewijzen dat jullie kan- jers zijn in goed samenwerken en presteren binnen een bepaalde tijd. We spelen een uitdagende 1 tegen allen!!


zondag 9 mei : 9u30 - 12u30Trek jullie stapschoenen aan en bereid jullie fysiek voor want vandaag gaan we op tocht! Zijn jullie al benieuwd naar de mega toffe bestem-ming?


zondag 16 mei : 9u30 - 12u30
Voor de vergadering van vandaag heeft de leiding een super coole fo- tozoektocht voor jullie in elkaar gestoken. Maak jullie alvast klaar om lekker op onderzoek uit te gaan.

Na deze vergadering is het kampnamiddag. Meer informatie kan je vin- den in het voorwoord.


zondag 23 mei : 9u30 - 12u30

Ganzenbord, monopoly, mens erger je niet,... dit zijn allemaal gezel- schapsspelletjes die jullie misschien ooit al wel eens speelden. Van- daag spelen we geen van de drie, maar wel een zelfgemaakt bord- spel!! Zeker komen dus!

 

zondag 30 mei : 9u30 - 12u30
Pffff..... Lopen jullie ook zo te puffen van de hitte? Of ligt dat aan onze leeftijd? We komen met z’n allen samen om even af te koelen tijdens het spelen van verfrissende waterspelletjes!

vrijdag 4 juni : 18u00 - 20u00
We
beginnen de maand rustig met gezellige gezelschapspelletjes. Neem dus zeker jullie favoriete spellen mee zodat we er een avond vol sfeer van kunnen maken.


vrijdag 11 juni : 18u00 - 20u00
Ondertussen heeft de leiding al veel stress voor de examen. Daarom gaan we ons goed afreageren met toffe scoutsige spelletjes. Al jullie energie zal vanavond goed van pas komen!

 

 

vrijdag 18 juni : 18u00 - 20u00
Vandaag testen we jullie muziekkennis in ons swingpaleis. Oefen maar alvast met zingen zodat we allemaal jullie zangtalent kunnen bewonde- ren. Ook mogen jullie de beste dansmoves boven halen voor wat extra puntjes.

 

vrijdag 25 juni : 18u00 - 20u00

Met pijn in het hart moeten we mededelen dat dit de laatste vergade- ring is van het schooljaar. Des te meer reden om er een fantastische afsluiter van te maken. Dit doen we met een lekker etentje dat de lei- ding klaarmaakt. Maar niet getreurd… er komt een geweldig, leuk en buitengewoon kamp aan!

 

 

Een stevige linker,

Zazoe, Kora, Rikki en Kerri

 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten