logo print

laatste nieuws

Programma Kapoenen

Hallo kapoentjes !!! 

Zondag 7 januari 9.30u – 12.30u 

De eerste vergadering van 2018. Hopelijk hebben jullie het nieu-we jaar goed kunnen vieren en hebben jullie ook net als de lei-ding super veel zin om van 2018 een top scoutsjaar te maken. We zijn één dag te laat voor driekoningen te gaan zingen, maaar dat wil niet zeggen dat we geen driekoningenspel kunnen spelen. Kom maar verkleed als één van de driekoningen want alleen zo kunnen we dit spel spelen. 

Vrijdag 12 januari 18u – 20u 

Jullie zien het, niet op zondag, maar op vrijdagavond scouts. Gigi heeft examens maar wilde toch graag naar de scouts komen. We gaan het vanavond gezellig maken met een leuke film. Breng maar je leukste film mee en dan zullen we samen beslissen wel-ke film het wordt, spannend hé! En om het extra gezellig te ma-ken mag je zelfs voor één keer in pyjama/onesie naar de scouts komen, dekentjes zijn ook altijd welkom. 

Zondag 21 januari 9.30u – 12.30u 

Jullie hebben al gezien dat de jins ook een beetje leiding zijn de-ze maand. Vandaag hebben zij een spel voor jullie gemaakt, wij zijn super benieuwd welk spel het zal worden. Zeker komen dus! 

Zondag 28 januari 9.30u – 12.30u 

Kennen jullie Nowan nog van het echte kapoenenverhaal? Van-daag gaan we samen met Nowan op avontuur. Zullen we door het zwarte slangenbos geraken? Gaan we eens langs Overopa Apodemus? En zullen we eens passeren langs het Protmoeras? (neus toe als je er voorbij komt). Benieuwd of het jullie zal lukken om tot het Bottelbos te geraken. 

Zondag 4 februari 9.30u – 12.30u 

Hoeveel jaar is Kerrie? Welke schoenmaat heeft Zazou? Hoeveel broers heeft Toto? Wat studeert Gigi? Wie kan al deze vragen en nog veel meer vragen beantwoorden? We toveren ons lokaal om tot een echte kapoenenquizzaal. Wie is de beste kapoenenquiz-zer? 

Zondag 11 februari 9.30u – 12.30u 

Wij zijn eens benieuwd of jullie wel kunnen koken. Koken jullie thuis soms mee? Neem je beste kookkunsten maar mee. Wat je ook niet mag vergeten als echte kok is een snijplankje en een mesje. Echte koks maken alles vers en moeten hun ingrediënten gaan kopen, neem allemaal 3 euro mee. 

Zondag 18 februari 9.30u – 12.30u 

1, 2, 3, 4, hup naar achter, hup naar voor… jaja het is vandaag Olympische spelen bij de kapoenen. Onze jins zijn echte sport-kenners en gaan samen met jullie lopen, springen, spelen, rollen,… SPORTEN!!! Doe je beste sportoutfit aan. 

Vrijdag 23 februari tot Zondag 25 februari 

Joepieeeee groepsweekeeeeend!!! Meer info volgt nog! 

Jullie favoriete leiding, 

 

Gigi, Toto, Kerrie en Zazou 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten