logo print

laatste nieuws

Programma Pioniers

Dag Pio’s! 

Zijn jullie klaar voor weeral 2 topmaanden? Wij zeker en vast…wij hebben namelijk ook een verrassing voor jullie: deze maan-den komen de jins ons vergezellen. Dus dit zijn de vergaderingen voor de eerste maanden van het nieuwe jaar 

Vrijdag 12 januari (19:00-21:00) 

Vanavond gaan we eens lekker ontspannen en een filmpje kij-ken. Neem jullie favoriete film zeker mee. Je mag eventueel iets om te knabbelen of drinken meenemen. We spreken af in de ge-broeders de wachterstraat. 

Vrijdag 19 januari (19:00-21:00) 

Vanavond doen we een scoutesque avond, wat zou dat zijn? Af-komen om daarachter te komen. Het enige waar jullie voor moeten zorgen is dat jullie in perfect uniform zijn. We zien jullie aan de gebroeders de wachterstraat, tot dan! 

Zondag 28 januari (9:30-12:30) 

Vandaag spelen we een spel dat de jins hebben voorbereid. Sur-prise! Benieuwd wat het zal zijn? Zeker afkomen! En laat de jins van-daag maar eens zien wat voor een topgroep jullie zijn en dat jul-lie goed kunnen luisteren. 

Zondag 4 februari (9:30-12:30) 

Vandaag spelen we nog is een klassiek scoutsspel en nee geen bosspel: benieuwd? Kom dan maar zeker af en laat de wintermaanden jullie niet te-genhouden. 

Zondag 11 februari (9:30-14:00) 

Haal jullie sportief karakter en doorzettingsvermogen nog is naar boven, want vandaag gaan we terug op tocht! Voorzie een lunch-pakket en perfect uniform. Vergeet zeker geen warme kledij! En dan zijn we al half op weg. 

Zondag 18 februari (9:30-12:30) 

Nog een keer een vergadering van de jins!? Jawel hoor. Ze kij-ken er al naar uit en hebben een spetterende vergadering voor jullie in petto, zeker komen! 

Vrijdag 23 – Zondag 25 februari 

Yes, yes, yes 10 windjes in een fles: dit weekend is het nog is weekend. En niet zomaar een weekend want jawel hoor: het is groepsweekend! Met heel de groep op avontuur: zeker de moei-te! Verdere info volgt nog. 

Dit was het dan weer voor Januari en Februari. Ik hoop dat jullie ervan gaan genieten en tot volgende maand. 

Een stevige linker, Rik, Kirsten en Hanne. 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten