logo print

laatste nieuws

Programma Pioniers

Zondag 30 september – 9u30-12u30

Wat is het lievelingseten van Sam? Welke schoenmaat heeft Eveline?Hoeveel huisdieren heeft Rik? Vandaag leren we elkaar eens goed kennen tijdens een super coole kennismakingsvergadering. Zeker komen dus!

Zondag 7 oktober – 9u30-12u30

We halen vandaag onze innerlijke sterren chef-koks boven en laten Jeroen Meus een poepie ruiken. Buiten je goede humeur heb je ook nog 2 euro en een snijplankje met een mesje nodig.

Zondag 14 oktober – 9u30-12u30

Vandaag zingen we geen gospel, nee nee, we spelen een heus bosspel! Scoutsmensen in hart en nier hebben dan altijd heel veel plezier.

Zondag 21 september – 9u30-12u30

BOEM! KLETS! PATAT! Dat zijn geluiden die je vandaag gegarandeerd zal horen.Wie maakt het mooiste beeldje en wie zijn beeldje ziet er op het einde nog het mooist uit? Dat zijn vragen die vandaag beantwoord worden, als je komt tenminste komt. ;-)

Vrijdag 26 oktober –19u00-21u00

Vandaag is het zover, het jaarlijkse grote heksen- en tovenaarsexamen vindt plaats in Wilrijk. En jullie leiding heeft ervoor gezorgd dat jullie mee mogen doen met het examen maar daarvoor hebben jullie wel de juiste outfit nodig. Kom dus allemaal verkleed als heks of tovenaar.

Een stevige linker van jullie leiding,

Eveline, Rik en Sam

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten