Programma Pioniers

Eindelijk wordt het weer een beetje warmer en dat betekent dat we weer meer buitendingen kunnen doen.

Zondag 3 maart (9:30-12:30)
WE GAAAN FIETSEN!!! Het is tijd voor een een alles op wieltjesvergadering je mag dus alles meenemen met wieltjes aan en dan gaan we ons een goed amuseren.

Zondag 10 maart (9:30-12:30)
De jins gaan vandaag voor jullie een top bosspel spelen. Als je er dus achter wilt komen wat de jins er van bakken moet je zeker komen.

Zondag 17 maart (9:30-12:30)
Na het spel van de jings krijgen we nog eens speciale mensen. Jullie krijgen zelfs een hele nieuwe leidingsploeg voor 1 vergadering. De ideale kans om eens andere leiders en leidster te leren kennen.

Zondag 24 maart (10:00-16:00)
Carcassonne,monopoly en mens erger je niet. Als je deze woorden leest denk je waarschijnlijk aan heel veel plezier en dat gaan we zeker hebben. Neem dus allemaal een gezelschapspel mee en je goede humeur.

Zondag 31 maart (9:30-12:30)
De leiding is op weekend om belangrijke dingen te bespreken. Daarom is helaas voor jullie dit weekend geen scouts. :(

Zondag 7 april (9:30-12:30)
Vandaag komen er nog eens een paar jins zichzelf bewijzen als leiding. Ik mag van hun wel nog niet vertellen wat het zal zijn maar het zal een topactiviteit zijn.

Zondag 14 april (9:30-12:30)
Het is paasvakantie dus dat betekend dat jullie op vakantie zijn en dat jullie leiding aan het leren is. Geniet er van. :) (geen scouts dus)

Zondag 21 april (9:30-12:30)
Om toch een beetje het paasgevoel te hebben gaan we een paasbrunch doen. Het enige dat je nodig hebt is een hongertje en 4 euro.

Zondag 28 april (9:30-12:30)
Het is 10 miles en omdat de leidingsploeg daar gaat werken kunnen wij geen vergadering doen. Maar geen nood vanaf volgende week komen er weer super coole vergaderingen aan.

Een stevige linker van jullie leiding, Eveline, Rik en Sam