Programma Pioniers

zondag 2 mei: 9u30 – 12u30
Wie is de intelligentste van de groep? Of misschien eerder wie kan het beste gokken? Vandaag nemen jullie het op tegen elkaar in groepjes  in de megaleukecoolespannendste quiz ooit!

zondag 9 mei: 9u30 - 12u30
Wie is er sterker; de leden of de leiding? Wij hebben in ieder geval nog geen schrik gehad van jullie ;D Durf jij het op te nemen tegen ons in deze vergadering? Kom dan zeker af!

zondag 16 mei : 9u30 - 12u30
Heb jullie zin in het kamp? Wij in ieder geval wel! Vandaag komen jul- lie door een speurtocht het kampthema te weten. Wees er dus zeker bij!
In de namiddag is het kampnamiddag voor de ouders en leden, moch- ten de coronaregels het toelaten. Deze zou direct na de vergadering plaatsvinden.

zondag 23 mei : 9u30 - 12u30
Het kamp komt naderbij. Daarom is het belangrijk om op onze conditie te oefenen en ons voor te bereiden op tweedaagse. Zoek jullie stap- schoenen maar alvast, want we gaan op tocht!

zondag 30 mei: 9u30 - 12u30
Houd je van lopen, tennis, basketten, hockey, vechtsport of toch eer- der van zwemmen? Zoek de coolste sportoutfit dit jullie in de kast heb- ben hangen, want er staat een sportvergadering op jullie te wachten!

zaterdag 5 juni; 19u00 - 21u00
Vandaag spelen we een spannend avond/nachtspel! Neem allemaal zeker een lampje mee, zodat we elkaar terugvinden en vergeet zeker niet te eten voor je komt.

zaterdag 12 juni; 19u00 - 21u00
Vandaag is het de dag om jullie als groep te bewijzen. Werk samen en zorg dat alles afgerond is voor de tijd stop! Ja hoor, we spelen één te- gen allen.

zaterdag 19 juni: 19u00 – 21u00
Jongens of meisjes? Meisjes of jongens? Kom vandaag verkleed als het andere geslacht en neem het op tegen elkaar! Winnen de meisjes (jongens) of winnen de jongens (meisjes)?

zondag 27 juni: 9u30 – 12u30
Het mooi weer is er, het zonnetje schijnt, de bloemetjes zijn open ge- bloeid. Maar na al die hitte is het toch tijd om weer wat af te koelen. Wat is er nu beter door dit te doen aan de hand van waterspelletjes- vergadering? Neem allemaal jullie coolste waterpistool of waterballon- nen mee!

Tot snel!!!!!!
Moeflon, stekelstaarteekhoorn, serval, dolfijn & stokstaartje