Programma Welpen

Alweer de laatste 2 maanden van het jaar :( …wat vliegt de tijd als je plezier hebt!
MAAAAR dat worden 2 maanden vol super mega leuke giga vette coole activiteiten, die jullie zeker niet willen missen! WIJ KIJKEN ER AL NAARUIT!!!

zondag 2 mei: 9u30 – 12u30
Vandaag doen we een echte WELPEN-BAKE-OFF verga- dering, haal de echte Jeroen Meus maar in jullie naar bo- ven! Mee te nemen: keukenshort en €3

zondag 9 mei : 9u30 - 12u30
In de laatste maanden van het jaar moeten we toch nog wel zo’n echt bosspel spelen zeker! Als je een echte scouts bent, ben je aanwezig ;)

zondag 16 mei : 9u30 - 12u30
Vandaag komen jullie erachter wat het kampthema zal zijn… spaaaannnnnenddddd!
Maar dit gaan we niet zomaar aan jullie vertellen, het is jullie taak om zo goed mogelijk samen te werken om erachter te komen op wat voor kamp we gaan!
====> Zeker komen dus, want zoiets wil je toch niet missen?
NA de vergadering is het ook kampnamiddag voor de mama’s en pa- pa’s, zie voorwoordje voor meer info

zondag 23 mei : 9u30 - 12u30
Vandaag gaan we levende pictionary spelen, haal jullie beste tekenkunsten maar uit de kast…JIEHAAAAAAAAA

vrijdag 28 mei: 18u00 – 20u30
Het is alweer bijna juni. Dat betekent dat het bijna zomervakantie is, maar ook examens voor jullie leiding :( Daarom houden we deze maand terug avondvergaderingen!!
Vanavond doen we iets heel speciaal en super belangrijk, iedereen moet in perfect uniform aanwezig zijn! Het is een belangrijke avond voor jullie scoutscarrière.

vrijdag 4 juni : 18u00 - 20u30
Ben jij dikke Bertha? Of kan jij het snelste ronddraaien bij pangpang? Of misschien kan jij wel het beste schaar-steen-papier? Kom het van- daag te weten! We doen een traditionele scouteske vergadering met allemaal plezierige kleine groepspelletjes. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

vrijdag 11 juni : 18u00 - 20u30
Vanavond gaan we het Valaar verkennen en dat kan maar op 1 ma- nier… met een fotozoektocht natuurlijk! Wil je weten hoe dat in elkaar zit, zie dan dat je erbij bent :)

vrijdag 18 juni : 18u00 - 20u30
Vanavond houden we een gezellige parkavond met allemaal leuke tuin spelletjes!!!
OPGELET sandelen aandoen op eigen risico want we gaan onder an-dere kubben ;)

zondag 27 juni: 9u30 – 12u30
De vakantie begint en die willen wij ineens goed inzetten met jullie!Kom dus
allemaal in jullie mooiste vakantieoutfit inclusief bikini, badpak of zwembroek, want vandaag is het de giga-ongelofelijke- waterspelletjesvergadering!!! Oefen jullie worpen met de waterballonen en het mikken met een waterpistool al maar want het wordt een heus watergevecht! Neem zeker eigen aanvalsmateriaal mee als je dat hebt en een droge handdoek.

Dit was het voor de komende 2 maaden, allen aanwezig dus!!
Heeeeel veeeeel gooikusjes en ellenboogjes van jullie allerleukste leiding xoxo
Jacala, Sahi, Marala en Hathi J