logo print

laatste nieuws

Programma Welpen

Spannend, spannend, spannend…de laatste 2 maanden voor het kamp. Wij hebben de koppen eensbij elkaar gestoken en weeral vanalles voor jullie klaarstaan. Verdere info van het kamp volgt nog maar wij hebben er alvast super veel zin in maar eerst nog even genieten van die 2 laatste maanden.

Zaterdag 4 Mei 2019 (18:00-20:00)Een avondvergadering? Seg leiding, hebben jullie wel goed gekeken? Ja hoor, de leiding helpt morgen op de Spartacus Run en we kunnen jullie niet twee weken missen! Vanavond gaan we ons dan ook van onze sportiefste kant laten zien, trek die joggingbroek al maar aan. We zien jullie aan de Egied Segerslaan (zo daar waar ons lokaal is).

Zondag 12 Mei 2018 (9:30-12:30)

Yes, yes, yes 10 windjes in een fles! Vandaag komen jullie te weten welk thema het zal zijn voor ons super cool kamp! Haal jullie speurneus maar al boven om te raden welk thema het zal worden. aan de oudertjes: Na de vergadering zal de kampnamiddag plaatsvinden, jullie zijn welkom aan de

gebroeders de wachterstraat na het sluiten van de vergadering. Jullie kunnen bij ons terecht voor een woordje uitleg over het kamp en al jullie vragen, tot dan!

Zondag 19 Mei 2019 (9:30-12:30)

Zondag tot, komen moeten je zal daarvoor Awel ?omgekeerd we doen wat En. andersom eens het doen we, gestoken elkaar in jullie voor vergadering bijzondere een hebben Wij. anders eens het we doen Vandaag

[Lees van achter naar voren]

Zondag 26 Mei 2019 (9:30-12:30)

Kom vandaag verkleed als je favoriete sprookjesfiguur! Vandaag spelen we het magische sprookjesbosspel. Wat zou dat kunnen zeggen? Awel, daarvoor moet je zeker komen.

Vrijdag 31 Mei 2019 (18:00-20:00)

De leiding is helaas pindakaas begonnen aan de examens (Help). Daarom zullen er veelavondvergaderingen volgen…vandaag gaan we ons is goed laten gaan om al die frustraties eruit te laten. We doen een afreageervergadering om onszelf is goed los te schudden. We zien elkaar aan de Egied Segerslaan

Vrijdag 7 Juni 2019 (18:00-20:30)

Vorige week hebben we ons is goed kunnen losschudden. Vandaag houden we het rustig. Neem een dekentje en/of een hapje OF een drankje mee. We zien jullie aan de Gebroeders de Wachterstraat.

Vrijdag 14 juni 2019 (18:00-20:00)

Een warme (bijna-)zomer avond? Wat is er dan beter dan opfrissen? Doe iets aan wat nat mag worden en als je thuis een waterpistool, waterbalonnen, … hebt: mag je die zeker meenemen! We zien jullie aan de Egied segerslaan.

Vrijdag 22 juni 2018 (18:00-20:00)

Vorige week buiten spelen, vanavond eens binnen EN buiten spelen. Breng je favorietegezelschapspelletje mee en dan maken we er samen een fijne avond van. We zien jullie graag verschijnen aan de Egied Segerslaan.

Vrijdag 28 juni 2019 (18:00-20:00)

De laatste vergadering voor het kamp? Say what!? Het jaar gaat zo snel vooruit, wij hebben alvast super veel zin in het kamp! Jullie ook? e gaat niet zomaar op kamp he, vanavond spelen we hetwelpen-voorbereid-spel, wat zou dat tochzijn? We kunnen jullie al 1 ding verklappen: zorg dat je perfect in uniform bent!We zien jullie aan de Egied Segerslaan.

 

Dit was het dan voor de laatste twee maanden, maar niet getreurd. We zien jullie heel graag terug

binnenkort voor het kamp. Haal die rugzak maar al boven, want het zal een spetterend kamp worden!

Een stevige linker,

Chill, Hathi, Baloe en Mysa

 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten