logo print

laatste nieuws

Programma Welpen

Hey Welpen, zijn jullie klaar voor de komende twee maanden? Hopelijk wel, want we hebben weer een hoop geweldige vergaderingen klaar staan!

Weekend van 1-3 maart
Jeeeeeej EIN-DE-LIJK SCOUTSWEEKEEEEEND!!! Na het lange wachten gaan we dan toch op weekend, we gaan het megaleuk hebben en we gaan elkaar nog beter leren kennen! De uitnodiging hebben jullie al gekregen dus wij hopen dat je er klaar voor bent! Wij hebben er alvast heel veel zin in!!!

Zondag 10 maart (9:30-12:30)
Na ons weekend gaan we nog eens een chille vergadering doen, dus dat is knutselen voor deze week. Als je thuis iets hebt waarmee je denkt dat je daar iets megacool mee kan maken mag je dat zeker meenemen, wij zorgen ook voor de nodige spullen.

Zondag 17 maart (9:30-12:30)
Vandaag doen we het eens totaal anders. Jullie krijgen vandaag andere leiding. Zij zullen voor jullie een fantastische vergadering voorzijn.

Zondag 24 maart (10:00-16:00)
Vandaag is het kapoenen-welpendag dit vind plaats in het stad maar we verzamelen wel nog bij ons lokaal, vergeet geen lunchpakket mee te nemen en als je een buzzypas hebt mag je die ook zeker meenemen, we sturen nog een mail met extra info!

Zondag 31 maart (9:30-12:30)
Vandaag geen vergadering want jullie allerbeste leiding is op leidingsweekend.

Zondag 7 april (9:30-12:30)
We doen vandaag een speciale vergadering, namelijk een verrassingsvergadering! De vorige verrasingsvergadering was al een knaller van formaat dus kom zeker kijken wat we deze keer in petto hebben!

Zondag 14 april (9:30-12:30)
Goeie loopbenen, veeel nepgeld, een goei team en een goei humeur dat is de sleutel tot de overwinning bij dit ouderwetse bosspel! Wil jij de eerste bosspeloverwinning van 2019 op jouw naam zetten, zorg dan dat je er zeker en vast bij bent!

Zondag 21 april (9:30-12:30)
Vandaag gaan we het valaar en omstreken verkennen en dat kan maar op een perfecte manier...met behulp van een fotozoektocht natuurlijk! Wil je weten hoe dit in elkaar zit, zie dat je erbij bent want dit is een vergadering waar je veel kan bijleren over het valaar!

Zondag 28 april (9:30-12:30)
Misschien hebben jullie het al wel gehoord, maar vandaag loopt de Ten Miles door de stad. Aangezien jullie leiding daar een handje gaat helpen

Stevige linker,

Chill, Mysa, Baloe en Hathi

 

 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten