Groepsactiviteit 23 april 2017

Beste ouders, leden en sympathisanten

Op 23 april vindt onze tweejaarlijkse groepsactiviteit weer plaats. De leiding heeft voor jullie een geweldig tof spel in elkaar gestoken waar je al je denk- en speurkunsten zeker voor zal moeten gebruiken! Hierbij zijn ook de ouders van harte welkom. Het ideale moment dus om (nog) eens van dichtbij mee te maken hoe het is om lid te zijn en de leiding beter te leren kennen. Zorg ervoor dat heel je familie komt zodat jullie team met de overwinning (en prijs!) kan gaan lopen. De groepsactiviteit zal plaatsvinden van 9u30 tot 14u30 op het Valaar en omstreken zodat de ouders zeker niet hoeven te rijden. We openen aan de lokalen van de Egied Segerslaan en eindigen aan de lokalen van de Gebroeders De Wachterstraat. Er zal lunch door de leiding voorzien worden. Breng per persoon aub €2 en je enthousiasme mee! Gelieve voor 20 april in te schrijven via sofielaur@hotmail.com zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Hopelijk tot dan!

Een stevige linker,

Leiding 54 Scouts Valaar