Voorwoord van de groepsleiding

Beste ouders, leden en sympathisanten,

De laatste twee maanden met wekelijkse scoutsvergaderingen zijn aangebroken. Hopelijk kijken jullie al even zeer uit naar de kampen als wij! Meer informatie over de kampen wordt gegeven op de kampnamiddag.

De voltallige leidingsploeg gaat op leidingsweekend tijdens het weekend van 29 april tot 1 mei. Vermits sommigen onder jullie de scouts twee weken op rij moeten missen, beloven we dat we er in mei dubbel en dik invliegen!

Op zondag 8 mei wordt de jaarlijkse jeugddag van district Wilrijk weer georganiseerd. Dit jaar engageren we ons om met alle takken samen deze geweldige dag mee te maken. De jeugddag gaat door in het Neerlandpark van 13u tot 17u. We spreken om 12u00 (!) af aan onze lokalen in de Egied Segerslaan om met z’n allen naar daar te wandelen en rond 17u30 zijn we terug aan onze lokalen in de Gebroeders de Wachterstraat. Verder is het belangrijk dat iedereen verkleed komt: het thema voor onze scouts is ridders en prinsessen! Wij hopen alvast op mooi weer en een massale opkomst!

Op zondag 15 mei organiseren we na de scoutsvergadering de jaarlijkse kampnamiddag. Hier zal de takleiding jullie de officiële kampuitnodiging overhandigen, spannend! Als jullie nog vragen hebben, is dit het geschikte moment om deze te stellen aan de takleiding. Voor diegenen die al wat honger en dorst hebben, er worden ook hotdogs en frisdrank voorzien aan zeer scouteske prijzen.

Hieronder nog eens de data van de kampen:

• Kapoenen 10-15 juli 2016
  • Welpen 8-15 juli 2016
  • Pioniers 5-15 juli 2016
  • Jong-givers 5-15 juli 2016
  • Givers 2-15 juli 2016

Wij hebben voor de kampen deze zomer spiksplinternieuwe tenten aangekocht, zodat onze kindjes allemaal droog liggen dit jaar. Natuurlijk zijn tenten niet gratis, in tegendeel, ze kosten zelfs een aardig centje. Om dit wat te sponsoren organiseren wij een samen met de materiaaldienst een benefiet. Wat, hoe en waar blijft voorlopig nog een geheim. We zijn namelijk nog volop bezig met de voorbereiding. Houd je mail, facebook en postbus zeker goed in gaten voor meer info. We kunnen al wel prijs geven dat het een superleuke dag zal worden in het laatste weekend van juni, houd dit dus al zeker vrij in je agenda.

Stevige linker van jullie groepsleiding,
Matthias, Emma en Sam