logo print

laatste nieuws

voorwoordje januari & februari 2018

 

Beste ouders, leden en sympathisanten, 

Na al de takweekends in de afgelopen maanden, de gelukwensen, familiefeestjes, volle buiken, goede voornemens,… zijn we helemaal klaar voor een hele hoop scoutsactiviteiten. 

Aangezien de meeste leiding examens hebben in januari, doen som-mige takken avondvergadering! Kijk elke week goed wanneer het scouts is zodat je dit niets hoeft te missen! 

In januari en februari kunnen jullie ook enkele nieuwe gezichten te-genkomen. De jins (laatste jaar voordat ze leiding worden) doen dan stage bij de kapoenen, welpen en pioniers en versterken zo ons lei-dingsteam. 

Op 3 februari verwelkomen wij julie graag in de mooi ingeklede zaal, De Snek (Valaarhof). Daar kunnen jullie genieten van een avond met lekker Belgisch eten en gezellige babbels. Er is keuze uit 3 menu’s, waarvan één vegetarisch. Om de avond vlot te laten verlopen kan je kiezen tussen twee shiften om te komen eten 

In het laatste weekend (23 – 25 februari) gaan we dan op het langver-wachte weekend met alle takken te samen. Meer info volgt nog maar vergeet deze datum niet te noteren in jullie agenda! 

Kampen: 

Kapoenen: 10 - 15 juli 2018 

Welpen: 8 – 15 juli 2018 

Pioniers: 5 – 15 juli 2018 

Jong–givers: 5 – 15 juli 2018 

Givers: 2 – 15 juli 2018 

Tot snel en we hopen alle leden te zien op groepsweekend! 

Matthias, Sam en Emma 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten