logo print

laatste nieuws

Voorwoordje mei-juni

Beste ouders, leden en sympathisanten, 

 

De laatste maanden van het schooljaar komen er weeral aan. Dit bete-kent voor de meesten onder ons testen, taken en examens. Om nog eens goed te kunnen ontspannen en een beetje stoom af te laten, is er gelukkig nog de wekelijkse scoutsvergadering! Jullie leiding heeft weer goed zijn best gedaan om leuke vergaderingen in een te steken waarop jullie al die overtollige energie kwijt kunnen. 

Het einde van het schooljaar is ook het signaal ook dat de kampen er weeral aankomen. Daarom is het op zondag 14 mei onmiddellijk na de vergadering weer de jaarlijkse kampnamiddag. Hierop krijgen jullie de kampuitnodiging en komen jullie eindelijk de kampthema’s te weten. Jullie kunnen dan ook bij de takleiding terecht voor al jullie vragen en zorgen omtrent het kamp. Tijdens en na de kampnamiddag zijn er ook hotdogs (€1) en frisdrank (€0,5) te verkrijgen in de poly. Om het alle-maal een beetje overzichtelijk te laten verlopen, krijgt natuurlijk elke tak zijn stekje. Deze verdeling is als volgt: 

 

Poly: kapoenen en welpen

Jonggiverlokaal: jonggivers 

Giverlokaal: pioniers & givers 

 

Bij goed weer is het altijd mogelijk dat enkele takken buitenstaan. 

Tot slot wil ik graag nog even de aandacht vestigen op onze vrienden-kring. Deze verenigt ouders die graag een handje bijdragen aan onze werking. Zij helpen de leiding met al hun ervaring en wijsheid om alles in goede banen te leiden, het onderhoud van de infrastructuur,… Jaar-lijks organiseren zij ook een quiz, verkopen ze heerlijke frietjes op de overgang en nog vele andere activiteiten. Toch zijn zij nog opzoek naar gemotiveerde ouders om hun werking te versterken. Voor meer info kan u mailen naar vriendenkring@scoutsvalaar.be, groepslei-ding@scoutsvalaar.be of hen aanspreken na de vergadering. 

 

Groetjes van jullie groepsleiding, 

Sam, Emma en Matthias 

de programma's

of download het volledige
programmaboekje

 

Onze activiteiten