Voorwoordje van de groepsleiding

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Allereerst wensen wij, de voltallige leidingsploeg, jullie een gelukkig, gezond en bruisend 2017 toe! Wij hopen dat jullie een fantastisch jaar zullen beleven en hopen met onze scouts hier een steentje aan bij te dragen.

Aangezien het merendeel van de leiding examens heeft in januari, houden sommige takken een avondvergadering. Bekijk zeker op tijd het boekje zodat jullie de wekelijkse vergadering niet hoeven te missen!

De eerste activiteit die op de agenda staat, is het jaarlijkse givercafé op 4 februari. Voel jullie vrij om iets te komen drinken in onze lokalen in de Gebroeders de Wachterstraat - waar jullie zullen bediend worden door de enige echte givers van scouts Valaar 54 - en zo hun kamp te steunen. Dat is mooi meegenomen, toch?

Op 18 februari organiseren we onze eerstvolgende editie van ‘Fiftyfour’. Dit scoutsfeestje voorziet een belangrijk aandeel van de ondersteuning van onze werking. Aangezien de leiding hier tot in de vroege uurtjes van zondagochtend zal werken en hier ook een groot deel van de rest van het weekend mee bezig is, wordt er dit weekend geen vergadering georganiseerd.

Sommige takken zullen hun leiding ook een tweede weekend op rij moeten missen, omdat het weekend van 24-26 februari een vormingsweekend wordt georganiseerd door Gouw Antwerpen. De takleiding is vrij om hier aan deel te nemen en zo hun scoutservaring en -kennis aan te dikken. Om na te kijken of jullie leiding al dan niet deelneemt, verwijzen we naar de rest van het programma.

------==== BELGISCHE AVOND ====------

Na het grote succes van vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een geweldige, heerlijke, gezellige, lekkere, fantastische BELGISCHE AVOND!

Wij verwelkomen jullie graag op 25 maart in de mooi ingeklede zaal, De Snek (Valaarhof). Daar kunnen jullie genieten van een avond vol lekker, Belgisch eten en gezellige babbels. Er is keuze uit 3 gerechten, waarvan één vegetarisch. Om de avond vlot te laten verlopen kan je kiezen tussen twee shiften om te komen eten. Inschrijven kan door een

mailtje te sturen ( voor 12 maart) naar anouck.demunck@gmail.com met volgende gegevens:

Tijdstip ( 18u-20u of 20u-22u)

Aantal personen

Gerechten

De gerechten zijn stoofvlees (€ 15) (kinderportie €12), Frikadellen met krieken (€12) (kinderportie €8) en quiche (vegetarisch)( €12) . In deze prijs zitten frieten en groentjes à volonté en het dessertenbuffet inbegrepen.

Een feestelijke linker,

Jullie groepsleiding: