Programma givers

Dag allerliefste givertjes

De laatste 2 maanden voor het kamp zijn ingegaan. Laten we er nog 2 TOP maanden van maken met elkaar! Voor avondvergaderingen spreken we af aan de Gebroeders de Wachterstraat, tenzij anders vermeld/gecommuniceerd.

Zondag 1 mei 9h30-12h30

(Soort van) Knutselvergadering

Dag van de arbeid, laten we dan maar wat arbeid verrichten!! Arbeid dat goed van pas kan komen volgende week. Volgende week is het eindelijk het lang uitgestelde 20 jaar 54 en daarvoor willen en moeten we het één en ander nog voor voorbereiden. Haal die knutselhanden en creativiteit maar naar boven, want we gaan voor de decoratie van 20 jaar 54 arbeid verrichten.

Zaterdag 7 mei 14h30 - …

20 jaar 54

Oh mijn god, dit jaar (maar dan eigenlijk twee jaar geleden, danku corona) bestaat de scouts 20 jaar!! Breng al je vriendjes en familie mee en bereid u maar voor op een dag vol plezier, vertier en b… een barbecue. Meer info vind je hier!

Zondag 15 mei 9h30-12h30

Kampthema

Weten jullie wat er zo speciaal is aan 15 mei? Awel, niets. Dus vandaag maken we er een vet coole dag van door een spelletje in een bosje te spelen en dan later te weten komen wat nu dat ultracoole kampthema zal zijn.

Kampnamiddag

Wil je weten waar we naartoe gaan? Blijf dan zeker wat langer, want in de namiddag is het kampnamiddag!! Alle ouder welkom!

Zaterdag 21 mei (uren volgen)

Italiaanse givereetavond

Vanavond organiseren jullie jullie langverwachte eetavond! Ver- dere info wordt nog gecommuniceerd met jullie! xoxo

Zondag 29 mei 9h30-12h30

Gender reveal

Ja, het is 2022, en het is niet echt heel ‘woke’ van ons. Maar het concept blijft wel gewoon leuk… Dus… Vandaag is het jongens tegen meisjes!

Vrijdag 3 juni 19h - 21h

filmvergadering

Jullie trieste, vermoeide, arme leiding heeft heeeeel juni exa- mens, dus we doen avondvergaderingen! Vandaag kijken we rustig een filmpje! Neem jullie favoriete snackies mee om lekker te kunnen chappen!

Vrijdag 10 juni 19h - 21h

waterspelletjes

Begin al maar te bidden dat de zon schijnt vandaag, want we la- ten het kind in ons los! Doe kleren aan die nat mogen worden en kijk uit voor die waterballon.

Vrijdag 17 juni 18h30 - 20h30

kookvergadering

Vanavond gaan we suuuupergezellig samen koken en eten! Trek allemaal jullie keukenschortjes maar aan en neem €3 mee! (en een mesje en snijplankje enzo)

Vrijdag 24 juni 19h - 21h

techniekvergadering

We kunnen het kamp al ruiken, zo dicht bij is het. Tijd dus om jullie skills wat op te frissen. Hopelijk sucken jullie niet zo hard als de opkomst bij de eerste techniekenvergadering. We spreken af aan de Egied Segerslaan!

Hierna zien we jullie op KAAAMMPPP!!!

Groetjeeeuuuss
Siemen, Hanne 1, Nette, Hanne 2 en de Sam in Praag