Programma jonggivers

Hey allerliefste jonggivertjes!!!

Het is weer heel snel gegaan. Dit is alweer het laatste boekje voor dat wij op kamp vertrekken. Voor we aan ons super kamp beginnen maken we er nog twee fantastische maanden aan vergaderingen van.

Zondag 1 mei: 9u30-12u30

Verrassingsvergadering

Rarara, wat gaan we deze vergadering nu toch doen? Als je dat wilt weten zal je toch naar de vergadering moeten komen, want dat is een verrassing.

Zaterdag 7 mei: vanaf 14u30

20 jaar 54

Lang zal hij leven, lang zal hij leven, lang zal hij leven in de gloria!!! De 54 bestaat 20 jaar!!! Dat vieren we vandaag met een groots evenement en een BBQ ‘s avonds. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven voor de BBQ.

Zondag 15 mei: 9u30-12u30

Kampthema

Vandaag komen we alles te weten over het kamp: kampthema, locatie en alles wat je nodig hebt om op kamp te vertrekken. Kom dus zeker als je dit allemaal wil weten.

Kampnamiddag

Op het einde van de vergadering is het ook kampnamiddag om dit ook allemaal aan jullie ouders te kunnen vertellen, dus zij mogen dan ook komen. Zeg aan jullie ouders dat ze om 12u al komen voor de kampnamiddag, want na de vergadering gaan wij frietjes serveren aan de mensen die naar de kampnamiddag komen om ons kamp te sponsoren. Blijf dus na de vergadering nog wat langer om een handje te helpen.

Zondag 22 mei: 9u30-12u30

Klei-o-rama

Klei, spelbord, wapens en monsters. Dit kan maar één ding betekenen: klei-o-rama!!! Dus als je zin hebt om kleien monsters kapot te maken, dan moet je dus zeker komen.

Zaterdag 28 mei: 17u00-19u00

Koken

Vanavond gaan we nog eens gezellig samen eten. Uiteraard moet dat eten ook gemaakt worden en dat doen we ook vanavond. Breng dus een snijplankje, een mesje en 2 euro mee.

Vrijdag 3 juni: 19u30-21u30

Gezelschapspelletjes

Van UNO tot Monopoly, van risk tot levensweg, als je een gezelschapsspel hebt, breng het dan zeker mee vandaag. We zetten ons gezellig rond de tafel en gaan ons nog eens goed amuseren met deze gezelschapspelletjes.

Vrijdag 10 juni: 19u30-21u30

Afreageervergadering

Het is weer die tijd van het jaar: examens :’-(. Dus kan iedereen wel wat ontspanning gebruiken. Kom je dus zeker eens goed afreageren op de scouts met de allerleukste scoutsspelletjes!!!

Vrijdag 17 juni: 19u00-21u30

Film

Hetzelfde als de Kinepolis zal het niet zijn, maar vanavond is het tijd voor cinema 54. Als er films zijn die je graag nog eens wilt zien mag je deze altijd meenemen.

Vrijdag 24 juni: 19u30-21u30

Waterspelletjes

Het is zomer, mooi weer en de examens zijn (bijna) gedaan. Hoog tijd dus om is goed af te koelen met de allerleukste waterspelletjes. Ideaal om helemaal te ontspannen als laatste vergadering voor het kamp.

Donderdag 30 juni: 19u00

Camion inladen

Vanavond spreken we af op de scouts om de camion in te laden met al het materiaal voor het kamp. Kom dus zeker allemaal een handje helpen.

Zo, dat was het weer voor dit boekje.

De volgende keer dat we elkaar zien is het tijd voor kamp, dus tot dan!!!

Een stevige linker

Serval, Penseelaapje, Patrijs en Schroefhoorngeit