Programma welpen

Heeeey lieve welpen, we hebben weer heel wat leuke vergaderingen klaarstaan om er 2 topmaanden van te maken.
Zeker komen want hoe meer zielen hoe meer vreugd!!

Zondag 1 mei: 9u30 – 12u30

Actje 20 jaar 54 maken

Volgende week vieren we het 20 jarig bestaan van onze 54, hiervoor gaat elke tak een klein actje in elkaar steken. We hebben al gezien bij ‘Welpen-got-talent’ dat onze welpen bakken talent hebben dus dit komt helemaal goed!

Zaterdag 7 mei: 14h30 - …

20 jaar 54

Joepie!! Onze scouts bestaat al meer dan 20 mooie jaren. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Er is een mail gestuurd met de info over deze dag. Schrijf je allemaal zeker in hiervoor!

Zondag 15 mei: 9u30 – 12u30

Picknick

Hopelijk zit het weer een beetje mee want wij gaan vandaag picknicken! Dit gaat de ALLERLEUKSTE picknick ooit worden! Als iedereen iets te eten meeneemt gaan we een prachtig buffetje kunnen opstellen. Tot dan!

Kampnamiddag

Na de vergadering hebben we kampnamiddag. Alle ouders zijn zeker welkom om informatie te krijgen over het kamp.

Zondag 22 mei: 9u30 – 14u30

Tocht

Het is tijd om de wereld te verkennen. Trek maar goede wandelschoenen aan en pak een lunchpakket mee want wij gaan een stapje in de wereld zetten! Zeker allemaal komen want dit gaat de mooiste wandeling allertijden zijn!

Zondag 29 mei: 9u30 – 12u30

Bosspel

Het zou de scouts niet zijn als we niet af en toe een klein bosspelletje doen! Vandaag is het dan ook zo ver, tijd om al je energie eruit te lopen en alles op alles te zetten om de overwinning binnen te slepen! Hopelijk zijn jullie er klaar voor!

Zaterdag 4 juni: 19u00 – 21u00

Knutselvergadering

Tijd om je creativiteit de vrije loop te laten. Vandaag gaan we knutselen en de mooiste en de beste kunstwerken maken die er ooit bestaan hebben! Breng knutselspullen mee als je het thuis hebt maar breng vooral je creativiteit mee!

Zaterdag 11 juni: 19u00 – 21u00

Gezelschapspellen vergadering

Neem je lievelingsspelletjes mee want wij gaan de gezelligheid naar boven brengen tijdens deze gezellige gezelschapspelletjes vergadering! Kom zeker allemaal want de leiding denkt dat ze gaan winnen met elk spelletje!

Zaterdag 18 juni: 19u00 – 21u00

Filmvergadering

Vandaag gaan we niet naar de cinema maar laten de cinema naar ons komen! We gaan het gezellig maken dus neem alle- maal een dekentje en je favoriete film mee! Het beste aan onze cinema is nog dat je hier wel je eigen snackje mag meenemen en deze lekker eten tijdens de film!

Zaterdag 25 juni: 19u00 – 21u00

Afreageervergadering

De maand is bijna voorbij maar deze vergadering gaan we nog eens alles geven. Ben je benieuwd wat we gaan doen? Zeker komen dan!
Ik geef je een tip: Het gaat super leuk worden!

Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ons en zijn jullie massaal aanwezig!

Een stevige linker,

Oe, Chikai, Mang, Raksha, Leela en Ikki