Programma pioniers

Hey hallo Piotubbies!!

Komende twee maanden worden weeral suuuuuuper knallend tof! Dus wees er zeker bij ;-)))

Zondag 1 mei, 9u30 - 12u30

techniekvergadering

Vandaag is een vergadering met veel bijleren. Vergeet zeker je hoofd niet, dat kan wel eens een handige plek zijn om info in op te slaan ;-). Zorg ervoor dat je aanwezig bent, want vandaag is de TECHNIEKENVERGADERING! (Belangrijk voor op kamp)

Zaterdag 7 mei, 14u30 - … ;)

20 jaar 54

20 jaar 54! Dat moet gevierd worden ;) ! Vandaag staat volledig in teken van veel plezier en gezelligheid. Er worden activiteiten en een show georganiseerd + lekkere afsluit met een BBQ! Le- den, ouders, familie en vrienden zijn van harte welkom! Tot dan
=) Vergeet je niet in te schrijven!

Zondag 15 mei, 9u30 - 12u30

kampthema

Vandaag komen jullie tijdens een kei spannend spel ons KAMP- THEMA te weten!! Duus zie dat je er bij bent, want hoe meer zie- len hoe meer vreugd =D

Kampnamiddag

Na de vergadering is het ook aan de ouders om het thema te weten te komen. Daarom organiseren we (alle takken) een KAMPNAMIDDAG.

Zondag 22 mei, 9u30 - 12u30

waterspelletjes

Het wordt stilletjes aan echt zomer nu, en dat betekend op de 54 dus volop WATERSPELLETJES spelen! Ravotten en nat worden staat vandaag op het menu. Doe daarom kleding aan die vuil en nat mogen worden (desnoods ook zwemkleding eronder).

Zaterdag 28 mei, 19u - 21u

gezelschapsvergadering

Neem allemaal je lievelingsgezelschapsspel mee, want vanavond spelen we gezellig samen the good old ganzenbord of monopoly, ….! Whoop, whoop, gezelligheid here we come….!!

Zaterdag 4 juni, 19h00– 21h00

bosspel

Het is lang geleden dat we nog eens naar het bos trokken. Daarom vandaag een super-de-luxe klassiek BOSSPEL!

Zaterdag 10 juni, 19h00– 21h00

appel en ei

Omdat jullie er ons zo lang om gesmeekt hebben, gaan we eindelijk op APPEL & EI TOCHT! Trek je botinnen aan en get ready, want vandaag smijten we ons in DE ruilhandel van ’t
Valaar :P

Zaterdag 18 juni, 19h00– 21h00

knutselvergadering

Vandaag zetten we ons in ’t zonnetje en KNUTSELEN we iets IN KAMPTHEMA, belangrijk is dus dat je aanwezig bent!

Zaterdag 25 juni, 19h00– 21h00

kookvergadering

Om het jaar heel mooi af te sluiten (of toch voordat we op kamp vertrekken), gaan we vandaag voor een laatste keer SAMEN KOKEN! #laatste middagmaal :p Iedereen neemt dus een mesje en een plankje mee + €2.

Wij hebben er alvast heel erg veel zin in en tellen al volop af naar ons piokamp!

Dikke knuffels en kuskes van jullie zotste leiding Gnoe, Nino, Sitatoenga, Stokstaartje & Alpaca xxx

Jullie pioniersleiding

pioniers@scoutsvalaar.be